Afternoon high tea

Afternoon high tea

Wat een heerlijk weekend! Zaterdagmorgen al vroeg uit de veren om naar de Sissy Boy summer market te gaan in het Vondelpark. Een leuke hippie markt vol met brocante, vintage en healty smoothies. Wakker worden met een latte in het park en daarna terug naar huis om mijzelf op te maken voor een high tea bij een vriendin die haar verjaardag vierde. Bij een high tea kunnen de kleur roze en bloementjes natuurlijk niet ontbreken. Vandaar dus dat ik mijn nieuwe rokje van Jutka & Riska aan heb gedaan. Dit jurkje vond ik afgelopen week toen ik weer eens in Haarlem aan het winkelen was en ik ben uiteraard weer super blij mee! Het jurkje straalt weer helemaal Mary uit en ik vond hem voor de gelegenheid al helemaal toepasselijk. Nadat ik had genoten van een heerlijke High Tea waar mijn vriendinnetje mij goed had verwend met allerlei heerlijke sandwiches, taartjes en chocolatjes, schoof ik niet al te veel later aan bij vrienden van mij en de BF voor een heerlijke BBQ. Eigenlijk zat ik nog vol van alle lekkere zoetwaren, maar ook de BBQ smaakte al weer heerlijk. Helemaal vol vervolgens heerlijk in mijn gekropen om zondagochend eens goed uit te slapen. Nu ben ik weer lekker de vogue aan het doorbladeren voor nieuwe inspiratie. Morgen staat ook een spannende dag op mij te wachten. Ik ga een cursus textielkennis doen bij Detex Opleidingen (TMO fashion school), dus ik ben heel erg benieuwd!

Liefs,

Mary

Ik draag hier:

Rok – Jutka & Riska
Trui – Mango
Hoofdband – PrimarkShare This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>