Animal Prints

Animal Prints

Ik ben gek op printjes in mijn outfits, zoals ik jullie al eerder heb verteld… Dierenprintjes vind ik ook heel erg leuk en waar deze trend al goed zichtbaar was in afgelopen najaar, zet de trend zich ook deze zomer nog even voort. Ik spot ze dus alweer veel in winkeltjes en draag ze zelf ook zo af en toe. Ik vind wel dat je altijd moet uitkijken dat het niet te ordinair wordt, maar als je het goed combineert kunnen dierenprintjes heel erg leuk zijn. En eigenlijk heb je er heel weinig voor extra voor nodig, het printje moet de boventoon krijgen in de outfit, en dus kun je dit soort dingen dus goed combineren met een fijne basic.

Mijn zebrabroek hierboven bijvoorbeeld draag ik hier met enkel een simpele basic en zwarte pumps en dat kan voor een oufit als deze al voldoende zijn. Ik zou hiermee wel uitkijken met teveel gouden sieraden, anders vind ik dat het wel een beetje too much wordt. Maar met een leuk gekleurd jasje en een witte top draag ik de zebrabroek ook graag.

Mijn luipaard vestje vind ik ook leuk, bij een spijkerbroek of blousje, het maakt het weer wat speelser en zorgt dat mijn outfit niet te netjes wordt.
Het jurkje dat ik hier draag vind ik helemaal te gek. Ik heb het gevonden bij Stradivarius in Portugal en ben er heel erg blij mee. Ik ben benieuwd wat jij van Animal prints vindt…

 

 

Share This

About the author

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>