AZTEK Love

AZTEK Love

De Aztek print is alweer een tijdje aanwezig in het modebeeld, misschien eigenlijk alweer een beetje uit. Maar in principe maakt dat natuurlijk helemaal niet zoveel uit, het is en blijft een hele leuke en opvallende print. Van de winter zagen we deze print met name in knitwear en truien terug, dit voorjaar voornamelijk in accessoires zoals hoofdbandjes (die heb ik ook in deze print :) ), loafers en schoenen, en ook rugtassen die ook weer zijn comeback hebben gemaakt. Helemaal festival proof dus, zijn deze items!

De Aztek print is voornamelijk opvallend, en vaak ook heel kleurrijk, en stamt al eeuwen oud terug uit de tijd van de Azteken en Maya’s in het verre Mexico die deze prints al gebruikten om zichzelf te onderscheidden. En dat doen wij natuurlijk ook, in welke mate we dat maar willen doen, alles kan en mag.

Ik heb ook wel een aantal Aztek prints in mijn kast hangen. Waaronder dit jurkje, dat ik erg leuk vind. Met name vanwege dat het wat hooggesloten is kan het ook chique gedragen worden met bijvoorbeeld een net jasje erover heen, maar ook lekker als zomers jurkje zoals ik dat hier doe. Ik ben benieuwd welke Aztek prints er bij jou in je kast hangen!

Liefs,

Mary

 

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>