Barcelona shop till you drop

Barcelona shop till you drop

Een tijdje geleden ben ik in Barcelona geweest. Ik had een weekendje cadeau gedaan aan mijn vriend, maar was natuurlijk zelf ook wel in voor een city tripje!
Barcelona is echt een van de top plekken om te shoppen. Natuurlijk vooral omdat dit het moederland is van onze geliefde Zara en Mango en hier de echte fashionista helemaal los kan gaan, in de fantastisch grote flagship stores, en ook nog eens goedkoper dan in Nederland, maar Barcelona is ook de place to be voor leuke kleine originele boetiekjes van lokale en internationale fashion designers.
Ik kan je zeggen… Los ben ik zeker gegaan! Ik had een gelukje bij een ongelukje.. Het was die dag Barcelona tegen Real Madrid, dus heb ik mijn vriendje lekker achtergelaten in een voetbal café en ben zelf het ene naar het andere item gaan scoren! En ook zo fijn dat ze gewoon tot lekker laat in de avond open zijn! :)
Barcelona, een echte aanrader dus, voor een fijne shop trip!

Ik draag hier:

Blouse – Vero Moda
Witte top -  Mango
Haarband – Stradivarius
Bruin tasje -  Mango
Zwarte loavers – Dolcis
Zwart Rokje -  H&M
Panty – de markt
Lippenstift – L’Oreal Paris Infallible

IMG_1792IMG_1794

 

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>