Beetje Boyish

Beetje Boyish

Een tijdje terug plaatste ik op mijn blog een foto van een nieuwe boyfriend jeans. Al tijden was ik op zoek naar de perfect fit voor een wat nonchalantere touch aan mijn vaak klassieke looks. Nu draag ik deze zeer vervaalde en versleten jeans gecombineerd met leren gilet!

De boyfriend jeans gaat al een heel tijdje met ons mee maar was dit jaar wel weer een van de grootste hypes. We hoeven echt niet meer de broek van ons vriendje aan, want de trend heeft gezorgd voor verschillende modellen, wassingen en kleuren in overvloed. Ik houd wel erg van deze look, en vooral als deze is gecombineerd met vrouwelijke items, zoals hoge pumps, of mooie bloesjes. Een andere trend die we veel zien is leren looks zoals deze gilet. Leuk over een hemdje of shirt, en als het wat kouder is kan er gewoon een vestje over of onder, zodat je met laagjes kan spelen.

Twee super stoere items dus, echt een beetje boyish, maar ook hier is gezorgd voor een vrouwelijke touch door de lippenstift, parels en klassieke knot, wat het stoere meteen weer wat afvlakt. En zo passen deze items zeer goed in een vrouwelijke garderobe, mits je ze dus op juiste wijze combineert. Alhoewel, af en toe wat gedurfde mannelijkheid is zo af en toe ook zeker niet verkeerd..

Liefs,
Mary

Ik draag hier:
Boyfriend jeans & grijze top – hm.com
Leren gilet – Vero Moda
Schoenen – Maruti

 

image image image

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>