Body Rituals – Easy & Effective products

Body Rituals – Easy & Effective products

Vandaag vertel ik je graag iets over mijn body rituals, zowel tijdens als na het douchen. Met het voorjaar in de lucht moeten we ons natuurlijk ook alweer bezig houden met het verkrijgen van zijden zachte, maar ook mooi gebruinde benen. Dus hierbij alvast een aantal tips.

Het begint natuurlijk allemaal met het scrubben van dode huidcellen, maar doe dit ook weer niet te vaak, want anders gaat ons mooie natuurlijke beschermlaagje van ons lichaam af. Ik doe het zelf max. 1 keer per week. Ik vind dit product van Yves Rocher een fijne scrub. De producten van Yves Rocher worden allemaal op natuurlijke wijze gefabriceerd en doordat ze aan direct retailing doen, kunnen ook de prijzen laag gehouden worden.

scrub

Na de scrub gebruik ik douche schuim, ik vind dat altijd het leukste van mijn douche momentje :) Omdat het leuk schuimt! Naast Rituals, heeft ook Etos een hele fijne douche foam (en nog goedkoper ook).

shower foam

Waar ik ook dol op ben, is gemak producten. Zo houd ik er eigenlijk niet zo van om mijn huid in te smeren met body lotions na het douchen omdat het dan nog helemaal nat is. Ik vind de onder de douche body lotions daarom ook ideaal. Het is in het begin een beetje raar omdat het water zich wel gaat vermengen met de lotion als je gaat douchen, maar het resultaat is hetzelfde als een lotion na het douchen, en dat is wel zo fijn als je even geen tijd en zin hebt om jezelf in te smeren.

Douche Garnier

In principe zouden deze producten al genoeg zijn voor een zijde zachte huid, maar ik wil je toch nog graag op de hoogte brengen van 2 andere fijne body producten.

Het eerste product is de Aquadestock gel van Vichy. Deze gel zorgt ervoor dat onze huid mooi strak blijft.. 😛 Dit komt omdat het een vochtafdrijvende werking heeft. En het maakt mijn huid nog zachter, een heel mooi product dus!


Als laatste gebruik ik soms een fijne self tanner. Ik vind de producten van Sublime Bronze van L’Oréal Paris fijne producten omdat ze geen strepen afgeven en een mooie egale teint verzorgen.

Ready to start my day, met een ultra zachte en lekker ruikende huid..

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>