Spotted: De tuinbroek maakt zijn come-back!

Spotted: De tuinbroek maakt zijn come-back!

Ik ben zo blij dat sommige good oldies zo af en toe weer in een nieuw, trendy en hip jasje worden gestoken! Zo ook de tuinbroek, een klassieker die iedereen, waarschijnlijk als kind, wel in zijn of haar kast heeft gehad. Ik kan me die van mij nog goed herinneren, ik had er twee om precies te zijn! Mijn moeder had er namelijk 1 voor mij en 1 voor mijn broertje gekocht, maar stiekem had ik ook die van mijn broertje altijd aan. Een echt ‘Cars Jeans’ was het. Ik had er 1 met zwart-witte blokjes en die andere was een denim tuinbroek. En of ik die broeken wat heb afgedragen zeg! Wat een super broek was dat..

Ik was dan dus ook heel erg blij toen ik bij de Bershka een denim tuinbroek zag hangen. En niet alleen bij Bershka, ook bij Zara en Pimkie had ik ze al gespot. En ik was meteen verliefd geworden op het exemplaar van de Bershka vanwege de skinny legs en de kleine scheurtjes in de broek die het een nonchalante en sexy uitstraling geven.

In deze foto heb ik hem gestyld met een leuke bloemenblouse van Mango en donkerblauwe sleehakken van Gabor. De blouse geeft de tuinbroek een chiquere uitstraling, maar de tuinbroek is ook goed te combineren met bijvoorbeeld een leuke top tijdens een festival.
Ik ben benieuwd of ik deze tuinbroek net zo grijs zal dragen als toen ik nog klein was, maar ik weet zeker dat dit op dit moment 1 van mijn favoriete stukken uit mijn garderobe is!

Denim

Denim 4

Denim 3

Hieronder nog een paar foto’s die ik tijdens mijn trend-watching vond

226

Tuinbroek van Mango

Tuinbroek van Pimkie

 

image(1)Tuinbroek van Zara

TuinimageTuinbroek van Mango

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>