De wereld aan mijn voeten

De wereld aan mijn voeten

Ook al vielen er misschien zo hier en daar wat buitjes, ik ben echt in een zonnige zomer stemming:)
Met nog maar een paar weken te gaan in mijn huidige baan, voelt het alsof de wereld letterlijk aan mijn voeten ligt. Zoveel opties, zoveel mogelijkheden.. de keuzes varieren van een wereldreis, tot grote voorjaarsschoonmaak/compleet nieuw interieur, maar uiteraard wordt er ook over de serieuze beslissingen nagedacht en werk ik hard om mijn doelen te bereiken. Heel veel tijd voor mijzelf heb ik dus nog niet gevonden, en ook het shoppen is er al een tijdje niet van gekomen.. (Ik begin al weer afkeerverschijnselen te vertonen).. Dus ik denk dat het dit weekend wel weer een keertje tijd wordt voor een sessie… Ik heb al een goed excuus nu dat ik ben uitgenodigd voor een bruiloft en natuurlijk niets heb om aan te trekken voor deze gelegenheid…! Ook een goed excuus om research te doen naar bruiloften trends, want dat is natuurlijk een heel nieuw segment waar ik me nog niet helemaal in thuis voel.. Ik moet bekennen dat dit een van mijn eerste bruiloften zal worden.
Afgelopen weekend heb ik gelukkig wel kunnen genieten van het mooie weer. Na de drukte van open air, zocht ik zondag de rust op van het strand. De wind door de haren en eindigen met een Amstel Radler aan een zonnig terras. Nog geheel in de party mood van Open Air koos ik voor mijn baggy spijkerbroek en sandalen met studs. Als een echte rock chick ben ik klaar voor elke nieuwe uitdaging! Bring it on…

Liefs,

Mary

Ik draag hier:
Jeans – Bershka
Top – Mango
Jacket – Mango
Tas – Mango
Sandals – Jimmy Choo via H&M

 

Share This

About the author

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>