These boots are made for.. me!

These boots are made for.. me!

De periode van sale is gelukkig weer tot zijn einde gekomen, en de winkels worden weer gevuld met de nieuwe collecties. Ik houd namelijk meestal niet zo van het ‘sales seizoen’. Hoewel menige dame helemaal gek kan worden van alle koopjes, is het hier dat ik meestal een miskoop bega. Vandaar dus dat ik de winkels dan nadrukkelijk vermijd en mezelf opsluit in mijn huis, zodat ik de verleiding kan weerstaan. Ik heb dan ook een hekel aan de maand januari omdat ik van mijzelf dan nooit naar de stad toe mag en dan duurt de maand echt lang… Daarnaast is de drukte die zich tijdens de sales dagen ontstaat, ook niet echt ontspannend en  ben ik ook niet echt een liefhebber van het graaiwerk, alsof alles gratis is.

Daarom wacht ik dus rustig af tot alle nieuwe producten zich netjes in alle winkels hebben uitgestald en ik vol genot op een overzichtelijke wijze door de rekken kan zoeken en de geur van nieuw, nieuwer, nieuwst kan opsnuiven!
Begin februari begon het dus te kriebelen en waagde ik de stap richting de winkels op de Kalverstraat.

Mijn ogen werden verblind door de grote ‘SALE’ spandoeken die menig etalage in de Kalverstraat domineerden, en de moed zakte in mijn schoenen. Was ik daarom nu vroeg mijn bed uit gegaan, en had ik hier nu mijn vrije zaterdag voor opgeofferd? Kennelijk was ik dus toch echt te vroeg..

Ik stapte toch maar even de Zara in, en trof daar inderdaad een grote hoop met kleding aan, die waarschijnlijk al door honderden mensen waren gepast en niet al te netjes weer als hoopje waren teruggelegd. Ik probeerde de nieuwe collectie te vinden, tot mijn ogen vielen een paar beige laarzen. Fantastisch waren ze. Ik trok ze aan en ze voegden zich meteen naar mijn voeten, alsof ze voor mij waren gemaakt! Ze zaten comfortabel, liepen comfortabel en waren ook nog eens super sexy vanwege de hoge schacht 😉 . Toen ik naar het prijskaartje keek was mijn dag helemaal gemaakt. 39,95 en ook nog eens echt leer! Misschien moet ik toch wat vaker ten strijde gaan tijdens de uitverkoop……

Toen ik thuis kwam dus meteen die nieuwe boots aan! Een super aankoop!

Ik draag hier:

Top – Mango
Vest – H&M
Rokje – Lady Sting
Panty – De markt
Laarzen – Zara

 

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>