Eastern Delights

Eastern Delights

Na Rome, Parijs en Gent ben ik even klaar met Mediteraans, en waan ik mijzelf in Oosterse sferen. Ook Oosterse elementen kom ik graag tegen in mijn garderobe, vooral als het om sieraden gaat. Ik heb tijdens mijn studie een tijdje in Hong Kong gewoond en vooral in deze tijd heb ik veel items gescoord waar ik nog steeds heel blij mee ben! Daarnaast spot ik zo af en toe nog wel eens wat op de Noordermarkt in Amsterdam. Ik kwam laatst onderstaande armband tegen voor een paar euro en ik vind hem nog steeds super gaaf!


Ik ben met name dol op de itense en felle kleuren van Oosterse items, zoals de steentjes in mijn armbandjes die oplichten in het zonlicht en een mysterieuze gloed afgeven.
Daarnaast ben ik ook een grote fan van Oosters eten, ook voor noodles, humus, en mezes kun je me altijd wakker maken. Een tijdje geleden was ik in Utrecht een een Oosterse high tea, en ik heb ook hier heel erg genoten van al het lekkers wat op een typische Oosterse plaat aan mij werd geserveerd. Ook in mijn huiskamer heb ik een aantal typisch Oosterse woonaccessoires. Daarnaast ben ik van plan om deze zomer naar Singapore en Vietnam te gaan.. Ik ben benieuwd wat mij dan zoal zal worden voorgeschoteld en wat voor prachtige sieraden mijn hart zullen veroveren.

Riem – Vero Moda
Drankje – Green Tea Pomegranate
Gouden Ketting – H&M
Armbanden – Markt Hong Kong
Ring met bloem – Italië

 

 

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>