Easy, Nonchalant & Cool

Easy, Nonchalant & Cool

Ik denk dat ik net als alle Nederlanders na een top Koningsdag vandaag even een dagje rustig aan doe. Daar hoort natuurlijk ook een nonchalante outfit bij, maar uiteraard ook nog steeds fashionable. Aangezien ik vaak strakke & nette kleding draag, zoals bloesjes of colbertjes, vond ik vandaag die nonchalante outfit in de garderobe van mijn vriend.. Heel stiekem heb ik zijn chill vest vandaag aangetrokken. Een vest als deze kan ik heel goed als jas dragen en om ervoor te zorgen dat ik niet in zijn vest verzuip stroop ik de mouwen gewoon op, wat een meer sportievere look geeft. Mijn vriend kwam er pas tijdens de shoot achter dat ook zijn kleding niet veilig is voor mij, maar eigenlijk vond hij het ook wel cool:)
Daarnaast zet ik graag de gele trend door, de must-have kleur van dit voorjaar, ditmaal middels een legging. Een echte eye-catcher en om ervoor te zorgen dat ik er niet uit ziet als een clown heb ik de rest van de outfit redelijk rustig gehouden. Ik ben dus klaar voor een chille dag, met straks een bezoekje aan de bios en lekker gezellig kletsen met vriendinnen..

Liefs,

Mary

Ik draag hier:
Blouse – Vero Moda
Rok & legging – H&M
Laarzen – Zara
Oversized vest – Zara Men
Shopper (tas)- Forever 21


 

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>