Favorite Shoes of the Month

Favorite Shoes of the Month

Deze licht blauwe pumps van Guess zijn op dit moment mijn favoriete pumps. De klassieke pasvorm, de prachtige kleur en mooie print maken van deze pumps echte eye-catchers. Ik draag ze graag onder een spijkerbroek, of bij een jurkje geven ze een funky touch aan een chique aangelegenheid. Daarnaast is het ook een plaatje voor in mijn kast..

shoes1

Share This

About the author

2 comments


    1. Post author
      Mary

      Sorry voor mijn late reactie! Ja de kleur is stom die gaat er snel af… Ik probeer ze steeds goed in te sprayen, maar alsnog zijn ze een beetje beschadigd..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>