Fluffy vesten

Fluffy vesten

Het is weekend! Mijn eerste echte weekend in Amsterdam sinds mijn terugkeer uit Vietnam :-) Ik was vorige weekend natuurlijk ook al weer thuis, maar helaas kampte ik met een flinke griep, waarschijnlijk door de grote tegenstellingen in de buitentemperatuur. Afgelopen weekend heb ik mijn weekend dus letterlijk uitgezeten op de bank, maar gelukkig kon ik er dit weekend weer echt tegen aan! Vol goede shopenergie ging ik vandaag weer lekker met de fiets langs mijn favoriete adresjes in Amsterdam.

Tijdens mijn shop per fiets rondje in Amsterdam, kan bijna een bezoekje aan de Albert Cuijp niet worden overgeslagen. Ik ben vooral altijd een grote fan van het winkeltje Noor, te midden van de Albert Cuijp straat. Een winkeltje met een Engels achtige stijl van veel jurkjes, hoge taille rokjes en veel fijne vesten. Harige, bondachtige, fluffy vesten vormden dan ook de boventoon in de huidige najaarscollectie van Noor en een van deze warme vesten heb ik mijzelf dan ook eigen gemaakt! Tevens zijn harige vesten en (nep) bonten jasjes ook een van de grote trends van dit najaar, dus ze zullen nog veel voorbij komen, en dat is goed nieuws voor alle koukleumen die wel een laagje extra kunnen gebruiken!

Bij Noor wordt de collectie wekelijks vernieuwd en aangevuld en dus is er elke week wel weer wat leuks te vinden. Veel Amsterdammers zeggen ook dat dit winkeltje het best bewaarde geheim van Amsterdam zuid is, en ik denk dat ik daar wel een beetje gelijk in moet geven.. In ieder geval voor de shopaholics met een wat kleinere portemonnee. Noor is gewoon een heerlijke knusse winkel, boordevol fashion must haves!

Een echte aanrader dus in Amsterdam! En laat die herfst maar komen, ik ben er (fluffy) klaar voor:-)

Liefs,
Mary

image image image image image

 

 

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>