Franjes op het strand

Franjes op het strand

Na het goede nieuws van het verkrijgen van een nieuwe baan, had ik gelukkig nog een paar dagen vrij om even op adem te komen voor mijn nieuwe uitdaging alweer voor de deur staat. En deze dagen heb ik veel leuke dingen kunnen doen, waaronder een paar leuke feestjes, maar natuurlijk ook eventjes de tijd om een paar nieuwe items te scoren voor in de (nu uit zijn voegen springende) garderobe. Zo was ik zondag bij de Super Sunday Garage Sale van Gesponnen Suiker, een van mijn favoriete boetiekjes in Amsterdam West. Tijdens deze sales dagen waren er naast de normale collectie van Gesponnen Suiker ook vintage kleding en accessoires te vinden. Een drukke aangelegenheid waar veel fashionista’s op af waren gekomen vanwege de fijne combi van nieuw en tweedehands. Ik kocht daar een nieuwe jeans en een suède fringe bag, een gespotte trend, onder meer bij Gucci. Daarna ben ik met mijn vriend de auto in gesprongen voor een spontane trip naar Texel, om er echt even tussen uit te zijn.. Dit resulteerde in een heerlijk wellness bad, lekkere Texelse speciaal biertjes, knusse winkeltjes en ook veel wind! Met de fiets trotseerden we het eiland en langs het strand genoten we van lekkere broodjes en cappuccino’s. Een heerlijk dagje weg dus, en een op en top vakantiegevoel! Weer heerlijk opgeladen voor de start van mijn eerste werkdag morgen..

Ik draag hier:

Broek & Fringe bag – Gesponnen Suiker
Leren jasje – Vero Moda
Blazer – H&M
Sjaal – Mango
Shoes – Van Haren via Wehkamp

Liefs,

Mary

 


Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>