Grey is the new Black

Grey is the new Black

Met de komst van de bestselling boeken van de ’50 tinten’ serie en de daarbij behorende film ’50 shades of Grey’ die in februari 2015 op het witte doek zal verschijnen, is de kleur grijs niet meer weg te denken uit het modebeeld! Met deze sombere winterdagen, lijkt grijs misschien een saaie kleur, maar zelf vind ik grijs een hele mooie basis kleur voor een sprankelende outfit. Het is namelijk soms nog wel een spannendere kleur dan zwart, omdat het zoveel verschillende ‘tinten’ heeft en daarom heel goed te matchen met heel veel andere kledingstukken en accessoires. Met grijs hoef je dus zeker niet somber over te komen, je moet er alleen voor zorgen dat je het op de juiste manier styled. Grijs staat bijvoorbeeld heel mooi met gouden sieraden, waardoor het een klassieke uitstraling geeft. Maar ook felle kleuren kunnen grijs versterken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan helder groen, blauw of geel.

Maar vandaag laat ik jullie alleen maar mijn favoriete grijze items uit mijn garderobe zien. Welke vind jij het mooiste?

Grey dress front and back

Jurkje van Mango met stoere zwarte rits op de achterkant, leuk met een gekleurd vestje erbij

Grey shoes

Grijze schoentjes van Manfield, zowel geschikt voor een chique outfit, maar ook voor een dagje shoppen zijn dit hele fijn schoenen.

Grey shoes manfield

Grey pumps2

Pumps van Manwood Outlet (Middenweg, Amsterdam)

Grey pumps

Grijze oorbellen

Leuke grijze oorbellen, vintage winkel

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>