Hair Rituals… Volume boosters

Hair Rituals… Volume boosters

Helaas kamp ik met een volume probleem als het om mijn haar gaat.
Ik heb al heel veel producten geprobeerd, verschillende kapsels bij mijzelf aangemeten, maar helaas geen verbluffend resultaat.

Gelukkig heb ik de laatste tijd een aantal producten gevonden waardoor mijn haar wel een wat vollere uitstraling krijgt.

Mijn eerste geheim is de nieuwe reeks producten van L’Oréal Elvive Full Fiber. Ik ben helemaal fan van deze producten! Er zijn veel producten die vertellen dat je haar meer volume krijgt, maar bij dit product gaat het om een nieuwe technologie waar 17 jaar aan gewerkt is, om je haarzakjes van binnen uit te vergroten.

Elvive
Ik gebruik eerst de shampoo, en daarna de booster gecombineerd met het masker, en meteen na de eerste keer voelde ik dat mijn haar al steviger aan voelt. Bij andere producten valt het meestal na een klein uurtje weer in elkaar, maar dit product blijft het dikker aanvoelen.

Elnett

Na het douchen föhn ik mijn haar altijd met de Elnett Heat Protect Spray, zodat ik mijn haar niet onnodig beschadig.

Als mijn haar weer helemaal droog is, gebruik ik de Redken Powder Grip, een super product dat ik iedereen met dun haar zou willen aanraden!

RedKen Powder Grip

Dit product is echt mijn favoriete product en heb ik bijna altijd bij me! Het is een klein en handzaam product en weegt niet zwaar. Het geheim is om flink wat poeder in  je haar bij de aanzet te doen en dan een beetje te rommelen. Hierdoor krijgt je haar meteen meer volume en het poeder gaat niet snel uit je haar.

Wat ik tegenwoordig ook doe is mijn haar touperen. Ik pak een kleine kam en toupeer mijn haar vanaf de aanzet, totdat ik er uit zie als een kleine vogelverschrikker, zoals je wel kan zien…

kam

Daarna kam ik mijn haar rustig een paar keer door, zodat het effect van het touperen nog wel goed zichtbaar blijft. Hierna steek ik het op met een paar speldjes en zorg ik ervoor dat een aantal lokken nonchalant langs mijn gezicht hangen.

Als ik klaar ben met het opsteken van mijn haar fixeer ik dit met een Redken spray. Dit is een hele fijne spray met een fijne geur en zorgt voor een subtiele glans.

Ready to go! Ik hoop dat je er wat aan hebt!

image[1]image[3]image[4]

 

 

 

Share This

About the author

1 comment

  1. Rute

    I love it! Gonna get these products right away. Thank you for sharing.
    Love the blog, it’s already in my favorites:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>