Happy Easter Weekend!

Happy Easter Weekend!

Vandaag is het begin van het Paasweekend. Ik vind Pasen altijd een leuke tijd omdat het voor mij echt het begin van de zomer betekent. Niet alleen heb ik altijd zin om bloementjes te kopen en te installeren op mijn mini balkon, ik geniet ook van de fel gekleurde paaseitjes en de vrolijke paashasen om mij heen. Op mijn werk zat de Paassfeer er ook al goed in, en hebben we tijdens de lunch zelfs eieren opgepimpt tot ware glamour eggs. Daarnaast is het Paasweekend natuurlijk het gevoel van vrijheid, want ik ben 4 hele dagen vrij! Tijd om leuke dingen te doen, en alvast voorbereidingen te treffen voor opkomende summer festivals en nieuwe vakantieplannen. Wat betreft het eerste punt heb ik mijn eerste festival ticket al binnen, namelijk voor Open Air! Ik kan al niet wachten om hier naar toe te gaan en vooral natuurlijk om er alvast over na te denken wat ik op dit festival zal dragen 😉 Wat betreft punt 2 beginnen de plannen zich hiervoor ook al te vormen, en staat hoogstwaarschijnlijk Azië op het programma! Daar horen natuurlijk ook wat summer outfits bij en daarom ben ik al helemaal in de summer mood. Morgen staat een tripje langs de Negen Straatjes in Amsterdam op het programma en zaterdag naar Gent. Ik ben benieuwd naar jouw Paasplannen…

Happy Easter!

Denim Jumpsuit – New Basics
Wegwerp camera – Urban Outfitters
Beach Bag – Redken
Bloem – H&M
Zelfbruinend Serum – L’Oréal Paris (Echt een goede zelfbruiner!)

 

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>