Jump that Suit

Jump that Suit

I love jumpsuits! Gelukkig ben ik niet de enige die er zo over denkt en heb ik ze alweer veel voorbij zien komen voor dit voorjaar! Ik draag die van mij dan graag. Ik heb deze een tijdje geleden bij G-STAR gevonden. Past tevens helemaal in de denim trend. Ik heb hier gekozen om het verder te stylen met andere turquoise accessoires en make-up. Helemaal leuk vind ik de blauwe mascara en blauwe oogschaduw die ik hier heb opgedaan. Deze mascara is van L’Oréal Paris Miss Manga en de oogschaduw van crayon de couleur van L’Oréal.
Omdat de outfit wel veel lichte kleuren zijn, is het in mijn geval om hierbij een donkere kleur te dragen, zodat ook de accessoires er wat beter door uitkomen. De bruine shopper en hakken maken wat mij betreft het plaatje compleet.

Ik ben benieuwd welke jumpsuit er bij jou in de kast hangt..

Ik draag hier:

Jumpsuit – G-STAR
Jasje – Lady Sting
Tas – Zara
Laarzen – Invito
Oorbellen – markt
Armband -  bijou brigitte

 

    IMG_3732

Share This

About the author

2 comments

  1. Margot

    Leuke jumpsuit!! Goed gecombineerd ook. Zaterdag gaan wij heerlijk shoppen en mag je mij helpen met het vinden van een mooie zwarte jumpsuit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>