Little Yellow Skirt

Little Yellow Skirt

De kleur geel maakt mij gewoon zo vrolijk! Ik ben echt blij dat het dit jaar dé kleur van het voorjaar is en van mij mag dat wel vaker zo zijn :) Ik vond deze gele rok gewoon bij de H&M, maar was meteen verliefd toen ik hem zag! Helaas moest ik lang wachten voordat ik hem had bemachtigd en ik kon hem ook nergens in de winkels vinden. Gelukkig had de postbode mijn huis vandaag gevonden en werd het pakketje gretig van hem afgenomen en direct uit de verpakking getrokken om daarna verlekkerd mee voor de spiegel te kunnen staan :) De rok is gemaakt van een dikke sweatstof en dat zorgt ervoor dat het een mooie pasvorm heeft en ook fijn aanvoelt. Daarnaast zit er een soort van schubben patroon in dat nog een extra touch aan de rok geeft. Ik kon dus meteen zwierend door de stad heen en ik moet zeggen dat het zeker een eye-catcher vormt.

Blij met mijn nieuwe aankoop ben ik lekker met mijn broertje wezen winkelen want hij wilde graag een make-over. Dat laat ik me uiteraard geen tweede keer zeggen en dus gingen we samen gezellig een dagje naar Zaandam. Ik vind Zaandam altijd leuk om naar toe te gaan omdat het knus winkelen is en eigenlijk voor iedereen wel wat te bieden heeft. Na een uurtje en slechts 2 winkels verder (bij mannen is dit geloof ik wel echt de max) stond ook mijn broertje met een aantal tassen buiten waarin zijn nieuwe items zaten. Missie dus weer geslaagd! Ik hoop dat hij er veel plezier van zal beleven.

Dit weekend staat verder een bezoekje aan de Brakke Grond op het programma in Amsterdam. Hier showen dit weekend 50 jonge ontwerpers hun werk, dus ik ben erg benieuwd! Daarnaast ga ik waarschijnlijk ook nog naar de Ibiza markt in de Westergasfabriek, ook dit lijkt mij een heel leuk event:) Genoeg plannen dus.. Fijn weekend toegewenst!

Liefs,

Mary

Ik draag hier:
Gele rok – H&M
Bloesje  – Forever 21
Panty – Calzedonia
Jasje – Lady Sting

 

 

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>