Lola Cruz

Lola Cruz

Een tijdje geleden ben ik met het merk Lola Cruz in aanraking gekomen door mijn lieve collega. Dit Spaanse merk past helemaal bij mijn stijl. Het merk heeft vrouwelijke, stijlvolle schoenen die elegant, maar ook sexy zijn en vaak hebben ze ook een klassieke uitstraling en ze zijn van fijne materialen vervaardigd. Het merk is opgericht door de Spaanse Maria Jesus Gozalvo die tevens voor de oprichting en succes van haar merk de prijs van vrouwelijke ondernemer van de Kamer van Koophandel heeft gewonnen in 2009.  In Nederland kunnen we het merk onder andere in de Bijenkorf vinden, maar ook bij heel veel online winkels, waar als we wat mazzel hebben we ze ook vaak nog wat goedkoper kunnen kopen.

De pump die ik hier op de foto heb gezet vind ik een hele mooie, stijlvolle, maar ook speelse pump. De kwastjes op de neus van de pump zorgen hier met name voor en ik vind het ook fijn dat de hak slank is, maar dik genoeg voor een redelijk loop comfort :) Een super pump dus, van een heel mooi merk, waar ik er zeker nog veel meer van binnen mijn collectie wil opsparen.

 

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>