Met stip op één..

Met stip op één..

Gisteren is de Forever 21 in Amsterdam geopend. Een waanzinnige drukte, maar die heb ik gelukkig al weten te vermijden, omdat de winkel eigenlijk vrijdag al gewoon voor het eerst geopend was! De verkoopster zei dat de nieuwe store op deze dag aan het ‘proef draaien’ was, maar alsnog stond de nieuwe winkel al stampvol met hipsters & it-girls en kleurde de Kalverstraat geel van mensen die de straat trotseerden met hun gele tasje waarin hun nieuwe aankopen zaten.
Nu ben ik helaas geen 21 meer, maar gelukkig is er voor elke fashionista binnen de 4500 vierkante meter tellende fashion heaven altijd wel iets te vinden.. en kwam ik 1,5 uur later ook naar buiten met dezelfde geel gekleurde tas. De winkel is echt gigantisch groot, telt 3 verdiepingen en er is echt heel veel te vinden voor een zeer zachte prijs. Een aanwinst voor de stad dus!

Met mijn nieuw gescoorde items, hoefde ik gelukkig op zaterdag niet meer in de rij te staan bij de opening en ben ik lekker een dagje naar Gent gegaan. Het was prachtig mooi weer in deze stad en ik heb opnieuw veel inspiratie kunnen opdoen tussen de leuke boetiekjes en gesuikerde wafels. De nauwe straatjes en rivier de Schelde die dwars door de stad lopen, maken van dit kleine stadje een romantisch plekje en het was dan ook erg aangenaam om door de straatjes te slenteren en heerlijk te genieten van het zonnetje dat deze dag nog perfecter maakte! Mijn outfit van stipjes maakt mij nog vrolijker en zijn ook helemaal trendy. I love polkadots!

Veel liefs,
Mary

Ik draag hier:
Blousje (blauw met witte stippen) – Forever 21
Sweater (wit met blauwe stippen) – Forever 21
Jasje – Mango
Broek – H&M

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>