New Fashion Challenge..

New Fashion Challenge..

Nog maar net had ik de knoop doorgehakt om mijn baan op te zeggen, als een nieuwe uitdaging alweer voor de deur staat!
Ik heb jullie al eerder verteld dat ik heel graag binnen de fashion industrie wil werken en deze droom zal nu in vervulling gaan. Ik zal starten bij The Sting, waar ik zelf een nieuwe functie mag opzetten binnen merchandise planning. Ik ben erg blij met deze nieuwe uitdaging en kan niet wachten om aan de slag te gaan! Gelukkig hoef ik niet lang te wachten, 1 juli is mijn eerste werkdag! Ik ben benieuwd…

Liefs,

Mary

Share This

About the author

4 comments

  1. Adrienne en John

    Heel veel succes met je nieuwe uitdaging. Geweldig dat dit is gelukt. En wij zijn heel trots natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>