Pop-ups..

Pop-ups..

De pop-up stores in Amsterdam blijven maar komen! En ik ben er dol op, omdat het echt een beleving is als je de winkel binnen loopt en er voor iedereen wel wat te vinden is. En helemaal leuk aan de echte en tijdelijke pop-up store is dat ze een winkelpand betrekken die  al lang onbewoond en leeg staan, die niemand een blik waardig geeft, en daar ineens alsof er een tovenaar is langs geweest, is omgetoverd in een prachtig sprookje. Zo bezocht ik laatst de pop-up store Jan Eef, in de Jan Evertsenstraat in Amsterdam. Van de buitenkant is dit echt een pand dat er uit ziet alsof het leeg staat, maar het doek op het raam toont al aan dat er iets gaande is in dit pand. Eenmaal binnen gekomen kun je je ogen bijna niet geloven hoe groot deze pop-up store is. Het hangt vol met prachtige stukken, allemaal gemaakt door verschillende ondernemers. De winkel is als het ware opgebouwd uit verschillende themagebieden, waar een deel voor sieraden en kleding is ingericht. De kleding heeft een vintage uitstraling, en er zijn ook handgemaakte sieraden, mooi gekleurde rieten manden, en leuke chique schoentjes te vinden. In andere kamers in de winkel zijn uiteraard ook de benodigde meubelstukken te vinden, maar er gaat natuurlijk ook niets boven een overheerlijk kopje koffie, een lekker taartje of de overheerlijke tosti met geitenkaas, een echte aanrader!

Heel even leek het erop dat de pop-up store alweer weg zou zijn voordat ik de kans had gekregen om er een kijkje te nemen, maar gelukkig, ondermeer door initiatieven van de buurtbewoners, is de fijne pop-up store er nog steeds! Ik zou iedereen aanraden om hier een kijkje te nemen. Ik heb zelf alweer items op mijn verlanglijstje gezet….

 

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>