Printed Chique

Printed Chique

Ik hou altijd wel van shirtjes en bloesjes met een wat hogere kraag, omdat het een klassieke en ook chique uitstraling geeft, en laat dat nou net mijn stijl zijn! Daarnaast zijn deze shirts ook altijd goed voor een business meeting, dus daarmee zit je ook altijd goed! Mijn kast hangt dan ook echt vol met dit soort shirtjes, in allerlei kleurtjes en met verschillende printjes, maar toch valt mijn oog altijd wel weer op een nieuwe ter verrijking van mijn garderobe. Dit weekend toen ik mijn Amsterdam-West tour deed was mijn oog op dit shirtje gevallen van Gesponnen Suiker. En uiteraard heeft deze ook weer een leuk printje, ik kan bijna niet meer zonder!

Ik heb het shirt een nog wat chiquere uitstraling kunnen geven door de mint blauwe ketting. Mint is overigens ook een kleur die we veel zullen zien deze zomer. Ik vind het zelf een hele mooie kleur, dus ik ben blij met deze kleurentrend!
De ronde oorbellen geven deze outfit ook een zachte en wat nettere uitstraling, tevens als de bronzen armbanden. Om het geheel toch wat stoerder te maken heb ik hier gekozen voor een leren lookalike broek. Het is altijd leuk om met dit soort contrasten te werken, omdat het de outfit spannender kan maken :) Ik denk ook dat het heel leuk kan met een vale korte spijkerbroek in de zomer, voor bijvoorbeeld een festival! Maar ook zou een leuke rok, of een wat nettere broek ook heel mooi kunnen zijn.

Weer een mooi shirtje toegevoegd aan mijn garderobe, ik ben benieuwd wat jij ervan vindt!

Ik draag hier:

Shirtje met print – Gesponnen Suiker
Mint blauwe ketting – van de markt
Broek –
Armbanden – Primark
Oorbellen – van de markt

 

 

Share This

About the author

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>