Retro look

Retro look

Er zijn van die dagen dat ik ook gewoon lekker de hipster wil uithangen. Geen strakke rokjes of hoge hakken, maar lekker casual en nonchalant. Ook vandaag was weer zo’n dag. Helemaal met het mooie weer en de festival fever die overal al door de stad gonst, ga ik graag voor deze retro look. Mijn tuinbroek is natuurlijk de must-have hipster wanna-have. Al door veel mensen in mijn omgeving wordt over deze tuinbroek zo de nodige opmerkingen gemaakt. Sommigen mensen vragen zelfs wanneer ik hem weer aan doe, omdat hij zo ‘back to the seventies’. Anderen zijn wellicht wat minder positief. Maar 1 ding is zeker, of je hem nu mooi vindt of niet, hij is gewoon lekker hip, zit heerlijk en het is vooral chill! Ook leuk is het gewoon de hengsels van de tuinbroek lekker naar beneden te laten hangen! Ook een eye-catcher is de ketting die ik voor slechts een paar euro op dook bij de Primark. Eigenlijk koop ik daar nooit wat, maar zo af en toe hebben ze echt leuke sieraden die ik graag even mee neem. En zo blijkt ook maar weer dat het altijd loont om overal te blijven rond snuffelen want je weet nooit wat je tegen komt.
Nog leuker was het geweest als ik ook een retro aangelegenheid had voor deze outfit, maar helaas heb ik mezelf deze week weer opgesloten op het kantoor, want het is druk op het werk! Dus dat wordt helaas genieten van de zonnestralen die door het raam naar binnen komen en wegdromen bij mijn eerste dansje op menig festival deze zomer..

Liefs,

Mary

Ik draag hier:

Tuinbroek – Bershka
Shirt – Mango
Ketting – Primark
Vest- Zara

 

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>