Romantic Rome

Romantic Rome

Het weer wordt alleen maar beter in Rome en dus de vakantie sfeer alleen maar beter! Het was al vandaag zo warm dat we met ‘korte broek’ naar buiten konden gaan. En dus was dit meteen al het perfecte moment om mijn nieuwe short van Sisley uit de koffer te halen en aan te doen. Ik ben echt heel erg blij met deze aankoop want het is op en top voorjaar! En het is ook een goed teken dat ik hem meteen uit de kast heb gehaald. Een wijze gezegde luidt dat je een item alleen moet kopen, als je niet kan wachten om het daarna meteen aan te doen! (So true!)  De short matched ook goed met mijn nieuwe ketting van Jutka en Riska, mijn booties (alhoewel deze nu wel wat te warm waren) en mijn knal gele tasje (like!). De short kan ook goed met een nette blazer en hoge hakken, waarna hij ook geschikt kan zijn voor een dagje op het werk. De hoge hakken heb ik in Rome helaas moeten weglaten, dat is hier helaas alleen voor de echte gevorderden vanwege de keitjes die hier het straatbeeld vormen.

We zijn vandaag nog een beetje meer sightseeing gaan doen, zoals een bezoek aan het Colosseum en het Palatijn, en daarna hebben we heerlijk op een zonovergoten terrasje gezeten om naar mensen te kijken. Ik moet zeggen dat er veel Italianen zijn die er heel stijlvol uit zien en dus blijf ik vanuit mijn luie stoel, verscholen achter een Aperol Spritz, nog graag even kijken..

Liefs,

Mary

Ik draag hier:

Top – Mango
Legging – Pieces
Short – Sisley
Boots – Zara

Share This

About the author

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>