To Rome with Love

To Rome with Love

Ik ben gister aangekomen in Rome om hier zes dagen lang te genieten van alle lekkerste Italiaanse pasta’s, pizza’s, bruchette, capreses, pomodori’s etc… Ik zal het maar meteen aan jullie opbiechten sinds mijn blog niet voor niets mijn confashions zijn (meestal over fashion, maar over eten kan ik er soms ook wat van!), maar ik ben dol op Italiaans eten! Ik vind het gewoonweg het lekkerste wat er is!
Natuurlijk ben ik hier ook in Rome vanwege de Italiaanse ‘haute couture’ en natuurlijk om cultuur op te snuiven en heerlijk te ontspannen!

Op mijn eerste dag heb ik meteen het hoogtepunt van Rome bekeken, namelijk het Vaticaanstad. Een bijzondere heilige stad, waar ik heel erg van heb genoten. Ik ben zelfs helemaal naar het hoogste puntje van de Sint Pieter toe geklommen, wat maar liefst 552 treden omhoog waren. Het uitzicht over de stad was verbluffend, maar nog mooier was  de top van de binnenkant van een van de koepels die je kon bezoeken. Hier kun je de schilderijen van mozaïek in prachtige kleuren (waaronder goud) die zich rondom de koepel bevinden bekijken. Door het licht dat uit de koepel naar binnen schijnt heeft de koepel een magische uitstraling.
Het weer was helaas vandaag nog wat minder, maar voor de aankomende dagen belooft het alleen maar beter te worden. Ik verblijf in een leuke, gezellige studio vlak achter Piazza Navona, en kan dus op loopafstand alle highlights bezichtigen. Daarnaast zijn er ook veel leuke boetiekjes te vinden achter dit grote plein, dus ook de fashionista in mij, is hier helemaal op haar plek.

Voor morgen staat een grote shoppingtocht op het programma, ik ben benieuwd wat ik daar allemaal voor leuke winkeltjes ga vinden…

Keep u posted!

Ciao,

Mary

Ik draag hier:

Jurkje & Riempje – Mango
Sjaal – Zara
Blazer -Lady Sting
Schoenen – Gabor

 

 

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>