Sixties in Singapore

Sixties in Singapore

Thuis op de bank met een dikke trui aan, een grote deken om mij heen en een kopje thee voor mijn neus, schrijf ik deze post. De tegenstelling kan bijna niet groter zijn met waar ik een paar dagen geleden nog was, in een subtropisch klimaat, in een jurkje, shoppend door Singapore..
Alhoewel ik blij ben om weer lekker thuis te zijn, had ik mijn terugkeer wel iets anders voorgesteld!
Singapore was een fantastische afsluiter van mijn vakantie. Eveneens een grote tegenstelling met het roerige Vietnam, en ik moet bekennen dat ik een soort van tegengestelde cultuurschok ervaarde. De gigantische wolkenkrabbers, de dure auto’s en de rijkdom die op elke hoek van de straat is te vinden, en zelfs onder de grond in een van de vele winkelcentra die Singapore rijk is. Het is bijna een soort van bubbel waarin deze mensen leven, maar wel erg leuk om eventjes deel van uit te maken.
Helaas bleek de levenstandaard ook hoger te zijn dan in Nederland en bleef een echte shoppingsessie dus uit. Maar ik ben wel heel erg blij met het gele jasje dat ik nog op de kop heb weten te tikken. Ik ben dol op de felle en warme kleur, een perfect item voor een kleurrijke herfst. Het model is een beetje sixties, een trend die we veel zullen zien in Najaar/Winter 2014.. Een klassieke look met een felle kleurentwist, helemaal mijn stijl!

 

Ik draag hier:
Jasje – Stradivarius
Blouse – The Sting
Jeans – The Sting

Liefs,
Mary

image image

 

 

 

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>