Summer Longings

Summer Longings

Helaas ben ik deze week een beetje ziek, en lig ik op de bank. Alhoewel dit de ultieme momenten zijn om natuurlijk lekker te home shoppen op het internet, probeer ik mezelf vanuit de bank toch in te houden. Dit omdat mijn shop/fashion sensoren meestal toch ook wat zijn aangetast als ik ziek ben 😛 Dit resulteerde zich de vorige keer namelijk in aardig wat miskopen, terwijl ik die eigenlijk nooit echt heb. Maar de vorige keer was het zelfs zo erg, dat mijn aankoop nog steeds met het prijskaartje in de kast hangt.. (Shame!). Daarom dus een goede les, en probeer ik mijzelf enkel te oriënteren vanaf de bank….  Oriënteren dus… Dat kan natuurlijk nooit kwaad, alhoewel mijn verlanglijstje al wel een hoogtepunt heeft bereikt…. En ik dus helemaal gek word van alle koopprikkels die ik daardoor krijg.. Pfff….
Daarnaast verlang ik ook zo erg naar de zomer.. Alhoewel we echt niet mogen klagen met het huidige weer en de strak blauwe luchten, kan ik niet wachten tot dat ook de graden op de thermometer zullen oplopen. Omdat een nieuwe outfit er niet in zit, en een outfit foto ik jullie in deze staat van toestand ook wil besparen, heb ik mijn vakantiefoto’s van afgelopen zomer er nog eens bijgepakt. Ik zwijmelde alweer helemaal terug bij het fantastische weer, de lekkere luchtige jurkjes die ik aan had, het ontdekken van nieuwe plekken en het liggen in de zon.. Gelukkig ga ik over 2 weken naar Rome toe, en is de vakantie dus dichtbij! Nog heel even volhouden dus:)

Ik vond deze foto’s tussen mijn vakantiefoto’s. Ik had dit jurkje aan tijdens mijn vakantietrip naar Portugal afgelopen zomer. Het jurkje kocht ik in een van de leukste winkeltjes op de Albert Cuypstraat in Amsterdam. Het leuke vind ik de bovenkant die je ook kan dichtdoen als een wat netter bloesje, en ik dit jurkje daarom ook wel eens draag met een net jasje er overheen. Ik heb hem hier aan met een leuk riempje van Mango, een blauw tasje van Mango en witte schoentjes van H&M. En natuurlijk kon ook hier mijn fel rode lippenstift niet ontbreken! Ik kan al niet wachten om dit jurkje straks weer uit de kast te halen en fladderend door de stad op zoek te gaan, naar nieuwe items voor mijn garderobe :)

Het aftellen tot de zomer is echt begonnen!

Liefs,

Mary

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>