Sunday afternoon outfit

Sunday afternoon outfit

Ik ben er gek op om zondagmiddag gezellig met vriendinnetjes wat te gaan drinken of een hapje te eten. Dit keer ging ik naar een hippe huiskamer tent in Amsterdam Oost, vol met hipsters, yuppen en andere goed gestylde Amsterdammers (De Ruyschkamer, Ruyschstraat 34, Amsterdam, een echte aanrader, met hippe en ultragezonde smoothiebar). Om niet onder te doen aan mijn directe gezelschap dook ik mijn garderobe weer eens in op zoek naar leuke combinatie.

Afgelopen week had ik een mooie nieuwe gele blouse  gekocht bij Zara waar ik onwijs vrolijk van was geworden. Niet alleen een mooie blouse van echte zijde, maar ook nog eens een echte knal kleur! Om de look wat stoerder te maken koos ik voor mijn Zebra broek van Mango, en een oversized blazer van H&M. Mijn haar in een mooie rommelige knot en als finishing touch een felle roden lippenstift van L’Oréal Paris Infallible.. en ik was klaar om te gaan voor mijn koffie date!

yellowzebra6

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>