Things I like, Things I love

Things I like, Things I love

Het is weekend, en het is prachtig weer! Het is dus weer tijd voor een verkenningstochtje door eigen stad! Er is niets leuker dan dat, en al helemaal niet met een strakblauwe lucht, en de wind door de haren terwijl ik door de stad fiets. Ditmaal fiets ik helemaal naar de andere kant van de stad in Amsterdam-West. Hier ga ik met een vriendinnetje op stap, en zij wist nog wel wat leuke shopping hotspots… en die laat ik natuurlijk niet zomaar aan mij voorbij gaan!

Een winkeltje waar we zijn gaan shoppen is ‘Things I like, Things I love’ op de Jan Evertsenstraat. (http://www.thingsilikethingsilove.com) Deze vintage pop-up store is opgericht door 2 dames en naast de winkel in Amsterdam, is er ook nog een in Arnhem te vinden. Ze hebben ook een webshop en zijn soms op marktjes of festivals te vinden, zoals de Sunday market bij het Westergasterrein. In de winkel kun je vintage en tweedehandskleding vinden, maar het is gemixt met nieuwe items. De kledingstukken worden zorgvuldig door de dames uitgezocht en er zijn ook vaak niet zoveel exemplaren van te vinden. De collectie verandert daarom ook heel erg vaak, en dus is er altijd weer wat nieuws te zien!
Mijn vriendinnetje en ik wanen ons tussen de retro bloesjes, vale spijkerbroeken met hoge tailles en gouden accessoires. Er zitten veel leuke truitjes en bloesjes tussen voor de lente en ook veel die zeer geschikt zijn voor het festival seizoen. Ik koop een oversized truitje met blauwwit strepen motief. Ik zal hem jullie later zeker nog wel in een van mijn posts voorbij laten komen.

Een winkeltje die ik zeker op mijn favo list van hotspots in Amsterdam zet.. Het is even een stukje fietsen, maar het is het meer dan waard!

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>