Time for change

Time for change

Er zijn momenten waar je voor een grote keuze staat. Je worstelt al tijden met gedachtes, gevoelens, weegt alle opties af, maakt briefjes met pros en cons, slaapt er nog eens een nachtje over, praat er nog eens met wat mensen over en wikt en weegt nog wat af. Uiteindelijk komt er een moment dat je de knoop definitief zal door moeten hakken. Of je de goede keuze zal maken? Daar zal je eigenlijk nooit echt achter komen, en een weg terug, die is er eigenlijk ook meestal niet. Keuzes zijn lastig, maar ze bieden ook mogelijkheden en ruimte voor verandering. Meestal zegt je gevoel wel of je de juiste beslissing maakt en of je ergens helemaal voor 100% achter staat. Ook al zijn niet alle mensen in je omgeving het misschien met je eens, het is altijd belangrijk om je hart te volgen, dat kan nooit iemand je kwalijk nemen.

Al een tijdje stond ik voor een dusdanig grote beslissing en afgelopen week heb ik de keuze definitief gemaakt. Ik heb besloten mijn baan te verruilen voor een nieuwe uitdaging… Ik wil me graag oriënteren op een carrière in de mode en ben bezig met cursussen om mijzelf hierop te focussen. Ik hoop dat ik er binnenkort meer nieuws over kan vertellen. Voorlopig heb ik in ieder geval ook tijd genoeg voor mijn blog, waar ik ook erg veel zin in heb!

Keep u posted.

Liefs,

Mary

Share This

About the author

1 comment

  1. Joyce

    Wow! I love your guts! Ik worstel zo erg met wat ik moet gaan doen qua werk en ik kom er maar niet uit. Echt heel tof dat je kiest waar je van houdt. Mag ik vragen wat je eerst dan deed qua werk? En ik zou het ontzettend tof vinden om op de hoogte gehouden te worden van je besluit (of dat nu via je blog gebeurt of per e-mail), en vind het erg inspirerend om te horen hoe je tot deze beslissing bent gekomen! Superveel geluk gewenst meis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>