Totally white look

Totally white look

Spotted! Dat wit dit jaar de kleur van de lente werd dat wisten we al een tijdje, maar dit keer ga ik voor wat extremer, I go totally white! Van top tot teen gehuld in fijne witte kleding, en zelfs witte nagellak. Ik kies voor één enkel color statement en dat zijn mijn rode lippen. Een chique look, een witte blazer met witte kanten blouse en een nette witte broek. Met mijn gympies maak ik ook een statement en doorbreek ik mijn total white en chique look net een beetje. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt! But I just love it!

Liefs,

Mary

Ik draag hier:
Witte blazer -Pull & Bear
Witte blouse – Zara
Witte broek – H&M
Gympies – Maruti
Nagellak – Le Vernis Le Blancs

sel1

sel3


Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>