Trend Alert: Yellow and Stripes

Trend Alert: Yellow and Stripes

Wat word ik toch vrolijk van dit weer! En met mij zoveel meer, de stad bloeit weer tot leven, de parkjes zitten vol met mensen die BBQ’en of lekker een wijntje drinken. Dit is wat we willen! Laat die zomer maar komen!

Het mooie weer vraagt natuurlijk ook om vrolijke zonnige kleuren en hoe kan dat nu beter dan met de kleur geel! Deze kleur is echt dé kleur van het voorjaar en ik hou ervan! Geel is ook echt een statement kleur en kan een simpele outfit al snel een vrolijke, maar ook stijlvolle twist geven. Het hoeft natuurlijk ook niet meteen een knal gele blouse te zijn, zoals ik die hier aan heb, een simpele gele accessoires kan al zo’n statement maken. Maar met dit weer hou ik er wel van om een beetje uit te pakken en vandaar dus mijn gele zijden blouse. I love it! Ik heb hem hier aangetrokken met mijn nieuwe rok die ik had gespot tijdens Fashion Planet (die marketing truc werkte dus echt bij mij!).
Ik vind het een hele leuke rok en de combinatie van zwart-wit met geel maakt het wat mij betreft een mooi totaal plaatje. Streepjes zijn overigens ook weer helemaal hot dit voorjaar, en dus een win-win met deze outfit :) Om nog wat extra kleur aan de outfit toe te voegen heb ik gekozen voor een fel roze lippenstift die matched met de bloemen armband. Ook al zal het mooie weer wellicht weer eventjes verdwijnen, in deze outfit ben ik (of jij?) altijd het zonnetje in huis!

Liefs,

Mary

Ik draag hier:

Gele Blouse – Zara
Zwart-Witte Streepjes Rok – H&M
Grijze Pumps – Manfield Outlet Store
Roze Bloem – H&M
Roze Lippenstift – L’Oréal Paris Color Riche Extraordinaire

 

Share This

About the author

1 comment


  1. Post author
    Mary

    Hoi hoi! Sorry voor mijn late reactie. Het rokje is van H&M.. Hij is dus niet meer te koop, maar vast nog wel op marktplaats of in vintage boetiekjes ofzo…! Of je kan hem makkelijk laten maken bij een kledingmaker? Succes!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>