Vintage find

Vintage find

Het is zondagavond en het weekend is weer voorbij.. Helaas, want het was zo’n heerlijk weekend! Het begon zaterdag met een heerlijke shoppingsessie met mams. Mijn moeder had haar stijlcoach even nodig en dus zijn we gezellig samen naar Hoorn gegaan, waar we enorm goed zijn geslaagd! In Hoorn zijn veel leuke boetiekjes, waar je zeker veel vrouwelijke must-haves zult vinden..  En ook de winkels zelf zijn allemaal heel stijlvol ingericht, dus alleen daarom is het al de moeite waard om lekker rond te snuffelen!

Op zondag was ik weer lekker in Amsterdam, en ben ik samen met mijn vriend naar The sunday market gegaan. Elke eerste zondag van de maand bevindt deze markt zich bij de Westergasfabriek in Amsterdam-West. Deze markt zit boordevol met fashion kraampjes, zowel vintage als brand new, moderne kunst, sieraden, en ook hele lekkere eetstalletjes. Het is een genot om rond te lopen op deze markt en al helemaal als de zon schijnt, zoals dit weekend! En laat ik nou ook nog temidden van al deze kraampjes dit fantastisch rode koffertje hebben gevonden, een klassieke beauty case, maar ik ga hem gewoon gebruiken als catchy accessoires bij een leuke taille rok of een oversized jas!

Kortom, een geslaagd weekend dus vol nieuwe fashion items! Ik kan al niet wachten tot het volgende weekend!

Liefs,

Mary

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>