Vintage Trenchcoat

Vintage Trenchcoat

Wat een heerlijk weekend is het! Ook in Nederland is het nog steeds lekker weer, en daarom was ik dit weekend even in Edam. Dit is een heel leuk stadje en er waren ook weer leuke authentieke winkeltjes te vinden, waaronder een chocolaterie waar ik mijn Paasinkopen alvast heb gedaan. Daarnaast is mijn blog dit weekend in het zonnetje gezet op de blog van Miss Craftsy! Ik voel me nog steeds heel erg vereerd en ook een leuk initiatief om in aanraking te komen met andere bloggers.
Al met al dus een perfect weekend en dat vraagt natuurlijk om een fijne outfit! Ik heb hier gekozen voor een trenchcoat van Hugo Boss die ik onlangs van mijn tante heb gekregen, omdat hij bij haar zelf al jaren ongedragen in de kast hing. Ik wist er uiteraard wel raad mee en vind het een top (vintage) stuk! Ik ben er heel erg blij mee! Een trenchcoat is ook eigenlijk een onmisbaar item in elke garderobe, en vooral voor iemand zo als ik omdat het een klassieker is die nooit uit de mode zal gaan. Aan de andere kant vind ik ook dat veel mensen niet altijd staan met trenchcoats omdat ze vaak van een nude/beige achtige kleur zijn, en dat is een kleur die niet veel mensen kunnen hebben omdat het je snel bleek kan maken. Mocht je toch graag een dergelijke kleur willen dragen, (ook al maakt hij je wellicht wat bleek), dan zou ik je aanraden om deze te dragen met een leuke sjaal in een felle kleur. Ook bij mij komt deze nude kleur niet in mijn kleurenpallet voor, en dus was een trenchcoat nog niet in mijn garderobe te vinden. Ik ben daarom heel erg blij met de trenchcoat van mijn tante omdat het een meer warme kleur is die mij beter staat.
Een fijne zondag!

Liefs,

Mary

Ik draag hier:
Trenchcoat – Hugo Boss
Blouse – Zara
Rokje (vermaakt van jurkje naar rokje) – H&M
Riem – Vero Moda
Panty – Calzadona
Schoenen – Manfield

Share This

About the author

3 comments

  1. Rita Verpalen

    Ha Marije, mooie trenchcoat! Lang geleden dat ik je blog bezocht. Ziet er erg goed uit! Hoe gaat het? Ben benieuwd naar je!
    Ik ben me aan het voorbereiden op de toelating voor Artemis, veel werk! Zie ik jou daar nog?
    Groet, Rita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>