Walk the dog!

Walk the dog!

Alhoewel de regen vandaag uit de lucht kwam vallen en de herst misschien nu echt langzaam aan het komen is, zo vielen de mussen afgelopen weekend nog bijna van de daken. De bladeren kleurden al mooi rood, en wat is er dan leuker dan een herfstachtige wandeling, maar dan wel gewoon in een luchtige outfit met een fraai zonnetje en in het bij zijn van een heel lief beestje :) Mijn hond was in ieder geval graag van de partij.
Afgelopen weekend scoorde ik deze jumpsuit en deze pastte perfect bij de herfstachtige sfeer, vanwege de warme blauwe kleur, maar kan ook goed voor een zonnige dag als afgelopen zondag. De jumpsuit alleen kan wat schoolachtig of meisjesachtig overkomen, maar door te kiezen voor vrouwelijke accessoires als mijn bruine pumps, gouden armband en een jasje met gouden details, krijgt het een klassieke look. Ik ben erg blij met dit nieuwe item en hoop dat het herfstzonnetje nog lang zal blijven schijnen!

Ik draag hier:
Jumpsuit – Zara
Blouse – Forever 21
Jasje – H&M
Pumps – Sacha

image image image image

 

 

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>