Warm thuiskomen

Warm thuiskomen

Wat gaat de tijd toch soms snel.. Ik kan bijna niet geloven dat ik alweer 6 weken aan het werk ben sinds mijn vakantie in Vietnam. Een goed teken natuurlijk als de tijd zo snel gaat, want ik realiseer me ook dat ik het erg naar mijn zin heb in mijn nieuwe functie:-) Het is ook eigenlijk niet voor t stellen hoeveel uur een mens gemiddeld de tijd besteedt aan een baan… Natuurlijk noodzakelijk, maar als het even kan, dan wel iets waar je energie van krijgt en waar je gewoon veel plezier aan hebt. Ik ben nog steeds heel erg blij met de beslissing die ik een paar maanden geleden heb genomen, want positieve energie heb ik er zeker voor teruggekregen.. Ook een drukke baan, maar dat neem ik graag voor lief. Alhoewel de blog nu wel iets minder wordt beschreven, qua fashion kom ik zeker aan mijn trekken, met alle designers die ik elke dag tegen het lijf loop.. Het is een inspirerende omgeving en ook zijn er volop kansen op commercieel gebied!
Ik denk alleen dat mijn shopverslaving en mijn propvolle, uit zijn voegen springende kledingkast wel wat te lijden hebben bij het verkrijgen van de nieuwe baan.. Waar voorheen de badkamer kastjes werden volgezet met nieuwe crèmes en lippenstiften, zo koop ik nu helemaal elke week wel weer een nieuwe outfit… Zo ook deze week, National Glamour day was een goed excuus om de stad in te gaan, want wie wil er nou geen 20% korting en een toffe outfit? De score was dan ook weer hoog, met dit keer een leather look met wollen knit in warme winterse kleuren.. Laat die kou nu maar komen..

Liefs,
Mary

Ik draag hier:
Top, rokje en vest – Costes
Schoenen- Gabor

image image image

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>