Zip it up

Zip it up

Zoals ik in mijn vorige post al aan jullie had verteld, heb ik afgelopen weekend lekker geshopt in Hoorn. Hier ben ik met name goed geslaagd bij Costes. Costes is sinds 1 jaar een nieuwe formule van The Sting, en tevens mijn nieuwe werkgever! Alle Lady Stings zijn het afgelopen jaar omgebouwd, en er zijn stijlvolle, eigentijdse, maar vooral vrouwelijke boetiekjes voor teruggekomen. De lady Stings kunnen we gelukkig ook nog vinden, in een van de 60 vestigingen van The Sting in Nederland.
De stijl van Costes past erg goed bij mij, voornamelijk vanwege de moderne klassieke vrouwelijke look, en dus was het niet moeilijk om succesvol te slagen met een nieuwe look.
Ik ben vooral erg blij met deze stoere jeans, met een rits aan beide zijkanten. Een stoere broek die ik combineer met een nette blazer, zodat de look niet te stoer, maar ook niet te stijf wordt! En wat vinden jullie van mijn haar? Een zijvlecht, voor een nonchalante look. Mijn haar is nu lang genoeg voor deze look! Ik ben erg blij met mijn nieuwe items, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden..!

Liefs,
Mary

Ik draag hier:
Jeans – Costes
Blazer – Costes
Top – Forever 21
Ketting – Jutka & Riska
Schoenen – Gabor

image image image image

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>