Zuivere huid met Clarisonic Brush

Zuivere huid met Clarisonic Brush

Vandaag heb ik de Clarisonic mogen uit testen! Ik was al tijden benieuwd naar dit vernieuwende product. Dit apparaat is een borstel om het gezicht en lichaam mee te kunnen reinigen. Het is een diepte reiniger, maar ook een fijn apparaat ter ontspanning. De borstel draait 300 microbewegingen per seconde met de huid mee en dit zorgt ervoor dat de poriën van de huid worden verkleind en de huid zijde zacht zal aanvoelen. Daarnaast kan de borstel ook mee onder de douche en er bestaat een borstel die voor enkel het gezicht is, en eentje die voor zowel het gezicht als het lichaam is.
In 2001 is de Clarisonic ontwikkeld in Amerika en afgelopen jaar is het op de Nederlandse markt gebracht.
Het is te koop in alle ICI Paris XL winkels en je kunt hem via internet kopen.

Tijdens de test wordt mijn hand met de Clarisonic schoongemaakt. Het apparaat heeft 3 standen, en heeft ook een automatische timer. Het is de bedoeling dat je begint bij het voorhoofd en na 10 seconden (als de Clarisonic dit aangeeft), verder te gaan met je neus en kin, en daarna de wangen.
Na 60 seconden voelt mijn hand zijdezacht aan en de rest van de dag voel ik het verschil met de linkerhand. Ik vind het dus zeker een aanrader!
De gezichtsreiniger kost 150 euro in de winkel en de borstel van 25 euro moet je elke 3 maanden vervangen. Daarnaast is het geschikt voor elk huidtype, zowel voor vrouwen als voor mannen!

 

image[8]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/11858465/?claim=q98fs74hvmn”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>